Tretí archetyp – Prostitútka – čo všetko urobíme preto, aby som sa cítila v bezpečí, čo urobím pre svoju fyzickú bezpečnosť.

Z archetypálneho hľadiska, keď sa tieto cykly nejakým spôsobom narušia, dospelosť je pre nás ťažká, ak nie až nemožná, nevieme byť zodpovedný sám za seba, za náš fyzický svet, nevieme si vytvárať úspešné vzťahy.

Každý z nás bol dieťaťom. Ak máme nejaké problémy, ako prvé skúmame svoje detstvo. Riešime meditácie ktoré sa týkajú vnútorného dieťaťa.

Takže teraz sa konečne dostanem ku 4 archetypom prežitia – ktorá funguje u každého , otázka je v akej v miere, a v akej oblasti nášho života, a odkedy ....

Ako som písala v predchádzajúcom článku, hovorome trošku o neskutočnom veľkom množstve informácií, ktoré máme k dispozícií.

Ako som sa začala zaoberať duchovnou oblasťou začala som najprv kupovať knižky, potom som sa prihlasovala na rôzne semináre, workshopy, online- učenia, kupovala som webináre, chodila som do online školy, kupovala som si meditácie- to všetko niečo stálo. Dala som zato peniaze.

Každý z nás prišiel do tejto inkarnácie s určitou batožinou minulého života, či sú to nevyriešené emócie, spomienky, vzťahové väzby, iracionálne strachy, prečo sa nám určitá téma stále opakuje , ktoré sme v tom čase neboli schopné spracovať alebo vyriešiť -a už chápeme prečo sme sa tak zranili, že už mnoho rokov sa liečime a chápeme prečo to...

Prečítajte si ako prví, čo je nové